Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

De bloedvinger.

U leest om dit moment het verhaal De bloedvinger gepost door Kim v/d S. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Kim v/d S
Gepost op: 2012-10-26

Verhaal:

De bloedvinger
Er was eens een meisje die Lieke heette. Lieke heeft een vader die bij een slagerij werkt. Er was een keer een ongeluk gebeurd met de vader in de slagerij. Hij had een keer per ongeluk zijn vinger afgehakt. Later ging de vader dood door een ziekte. Lieke had de afgehakte vinger in het graf gelegd. Lieke was een keer alleen thuis. De telefoon ging. ttrringgg!!! Lieke nam op. Een enge stem zei: ga naar het graf van je vader, want als je dat niet doet dan ga je dood! En lieke ging naar het graf. De afgehakte vinger kwam uit het graf en zei: kijk elke dag naar mij want anders ga je dood! En ze deed het tot ze naar vakantie ging. Toen ze ging slapen werd ze wakker van een geluid.iiieeee!!! De slaapkamerdeur ging open. Ze keek op en zag de afgehakte vinger.ze schrok: aaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!! Alles werd zwart. Toen ze wakker werd keek ze naar haar handen. Ik ben een geest. Ze zag haar zelf dood liggen. Haar hooft was er afgehakt. De vinger lag er naast. Haar moeder huilde en belde de politie. De politie wist niet wat er was gebeurd. En wie weet zweeft Lieke wel in jou huis rond. Ik zou maar uitkijken!!!

Aantal keer bekeken: 33171
Waardering: 4.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5172
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online